Calamars amb ceba

Calamars amb ceba

Aquesta és una recepta molt fàcil de fer, amb pocs ingredients i barateta. M'he inspirat en la recepta que va penjar la Magda el febrer d'enguany en el seu bloc Totaltupper.  El secret és comprar uns bon calamars, que siguin una mica gruixuts i deixar-ho coure una bona estona perquè quedin ben tous.

Ingredients:

1 kg de calamars a rodanxes
2 o 3 cebes de Figueres
vi blanc
un rajolí d'oli
sal

La recepta original no porta cúrcuma, però jo n'hi he afegit per donar-li un toc de color.

Procediment

Si hem comprat els calamars sencers, els netegem bé i els tallem a rodanxes.


Tallem les cebes i les posem a sofregir a foc molt baix per tal que quedin ben caramelitzades





Quan la ceba estigui al punt, hi afegim els calamars, un got d'aigua calenta i un altre de vi blanc, un polsim de sal i ho deixem coure uns 20-25 minuts fins que estiguin  ben tous.







Visiteu el Totaltupper, allà hi trobareu la recepta original i moltes d'altres:

http://totaltupper.wordpress.com/2012/02/18/calamars-amb-ceba-2/

Bon profit!





2 comentaris:

  1. Nena, cuina i música... una associació que he d'explorar. La recepta de calamars amb jazz queda de conya ;-)I gràcies per la recomanació!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si hi poses música al teu bloc pot ser explosiu...amb l'èxit que té! ;-)
      Kurt Elling, simplement elegant...no em canso d'escoltar-lo.

      http://www.youtube.com/watch?v=-4f1-Enyhds

      Elimina