Macarrons amb soja texturitzada


La pasta



Es l'aliment principal dels menjars mundials. Es denomina pasta als aliments preparats amb una masa l'ingredient bàsic del qual és la farina barrejada amb aigua i a la que se li pot afegir sal, ou o altres ingredients, conformant un producte que generalment es cou amb aigua bullint. Tot i que qualsevol farina serveix per aquest propòsit, la majoria de les receptes occidentals segueixen la tradició italiana i utilitzen el blat "candeal" (Triticum durum).

La recepta : "Macarrons amb soja texturitzada"











Procediment:

Bullim la pasta amb un xic de sal. En una paella hi ratllem una ceba mitjana, un gran d'all i un parell de tomàquets mitjans, i afegim sal i ho sofregim  durant uns 12 minutets a foc baix. A part, posem la soja texturitzada a remullar. Un cop estovada, li traeim l'aigua i l'afegim al sofregit, i anem remenant durant 5 minuts més.
Un cop passat el temps, hi afegim els macarrons prèviament bullits.
El resultat: fantàstic.


Bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada