Escopinyes al vi blanc

Escopinyes al vi blanc


Aquesta foto és feta per mi, com totes però  aquest cop no he estat jo qui s'ha posat a la cuina!
 La meva germana Tere ha fet "gala" de les seves aptituds culinàries i ens ha cuinat un plat baratet (amb oferta al súper inclosa), sa, bo, fàcil de fer i... que va directe al cervell!


Procediment: agafem les escopinyes i les deixem una estona amb aigua i sal per tal de treure'n la sorra. Un cop treta, les posem en una cassoleta, un raig de llimona i la mateixa pela de la llimona , i tapada la cassola ho fem bullir al vapor fins que s'obrin. A part, agafem una paella amb una mica d'oli d'oliva, i hi sofregim una mica d'all. Un cop daurat, hi posem les escopinyes, un raig de vi blanc i ho deixem un parell de minutets que faci xup-xup. Abans de treure-ho del foc, ho espolvoregem amb una mica de pebre vermell picant. Boníssim!


BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada