Coca de ceba i tomàquet

Coca de ceba i tomàquet

Preparació:


En una paella amb un raig d'oli, s'hi cou la ceba picada ben fina i petita. Es corregeix de sal, i es cou fins que quedi daurada. Es retira i reservem.
Es preescalfa el forn a 180ºC (350ºF).
Al damunt d'una superfície enfarinada, s'extén la làmina de pasta de full. Es talla a quadrats, d'uns 10 cm per banda.
Es col·loquen els quadrats al damunt del  paper de forn.
Al centre dels quadrats de pasta de full, si col·loca un llit de ceba, i al damunt, una rodanxa de tomàquet.
Es corregeix de sal. S'amaneix amb una mica d'orenga i oli d'oliva.
Es pinten les vores de la pasta de full amb un ou batut.
S'enfornen fins que la pasta de full creixi i quedi rossa.
Tant es pot servir tebi com fred.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada