El barret

Tants caps...tantes maduixes.



Un parell de tomàquets


Recepta de "Sopa de tomàquet"

Ingredients


  • tomàquets madurs
  • aigua
  • oli
  • vinagre
  • sucre

  • sal
  • alfàbrega
  • pinyons

Elaboració

Es renten bé els tomàquets i es posen en un bol profund amb aigua que no els cobreixi per no fer la sopa aigualida. Hi passem la batedora i ho colem amb un colador. Un cop fet això, hi afegim una culleradeta de sucre per treure l'acidesa del tomàquet i la sal corresponent. Un raig llarg d'oli verge i un de curt de vinagre de Mòdena. Ho remenem bé i hi posem unes fulles d'alfàbrega perquè hi doni gust. Ho deixem reposar a la nevera un parell d'hores. Abans de servir, traiem les fulles de l'alfàbrega i les substituïm per unes altres de fresques sobre les quals hi posarem uns quants pinyons que haurem torrat abans. Aquest detall, a més de decoratiu, enriquirà el valor nutritiu d'una sopa fresca i de temporada. Bon profit!





Anous

Si per Sant Joan hi ha trons, se curquen les anous.



Bitxos súper picants

Les gambes a l'allet porten bitxo, o almenys aquesta recepta que trobareu al següent enllaç:
http://www.gallinablanca.cat/receta/gambes-a-l'allet-3044.aspx



Germinats de soja i quinoa





Maduixa 1





Maduixa 2

Batut de maduixes amb plàtan

Ingredients




  • 4 maduixes
  • 1 plàtan
  • 1 iogurt natural
  • 1 cullerada sopera de sucre de canya




  • Posar tots els ingredients al got del turmix i batre

  • Tots els ingredients són super naturals!





Cebetes amb vinagre i bitxo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada